Epic Games раздава безплатно аплодирана от критиката програма за обхождане на подземия и други

Съдържание:

Epic Games раздава безплатно аплодирана от критиката програма за обхождане на подземия и други
Epic Games раздава безплатно аплодирана от критиката програма за обхождане на подземия и други
Anonim

Отново е четвъртък, време е за нови безплатни игри в Epic games Store! Epic Games раздава най-малко една нова игра безплатно всяка седмица, която може да бъде заявена в Epic Games Store през цялата седмица. Тази седмица дори получаваме две безплатни игри. Първата безплатна игра е Rogue Legacy, платформинг, който си направи доста име. Вече работим усилено върху продължение, но сега можем първо да се запознаем с първата част.

В Rogue Legacy щурмувате подземието и трябва да победите бос във всяка от четирите му части, преди да се изправите срещу боса. Забавен обрат е, че ако умрете, започвате нова серия със син или дъщеря на вашия наскоро починал играч. Наследникът наследява някои черти от баща си и може да наследи нови черти, включително цветна слепота, ADHD или джуджета, черти, които могат да ви помогнат или да ви попречат при завладяването на подземието.

Във втората безплатна игра от Epic Games играете като Пол Просперо, детектив, който вярва в окултното. Това е полезно, тъй като случаят, който той разследва, изчезването на момче на име Итън Картър, е заобиколен от странни събития. В този симулатор за ходене обикаляте Red Creek Valley в търсене на момчето и отговорите.

Rogue Legacy и The Vanishing of Ethan Carter за безплатни заявки в Epic Store

Феновете на безплатни игри, без да се налага да се регистрират за абонамент, са в добри ръце с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент. В допълнение към седмичните безплатни игри, Epic има много други игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Epic Games раздава както Rogue Legacy, така и The Vanishing of Ethan Carter тази седмица, но също така вече обяви безплатни игри за следващата седмица. Следващата седмица можем да поискаме две страхотни игри в Epic games Store: Insurmountable и XCom 2!

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема