Viaplay се ангажира с Голямата награда на Zandvoort

Съдържание:

Viaplay се ангажира с Голямата награда на Zandvoort
Viaplay се ангажира с Голямата награда на Zandvoort
Anonim

Viaplay скоро ще има десетдневно събитие във Формула 1, обяви компанията в Instagram. Тази десетдневка започва веднага, когато сезонът продължава с отчета на GP на Белгия. Това е последвано от цяла седмица на съдържание около Zandvoort.

Viaplay ще излъчи около 37 часа съдържание от Формула 1 през десетте дни. Около 25 часа от това са посветени на Голямата награда на Zandvoort. Голяма част от това съдържание е под формата на ежедневно токшоу, наречено Zandvoort Shakedown. Това може да се види от понеделник, 29 август.

Десетте дни естествено ще завършат със състезателния уикенд около Гран при на Zandvoort. В петък и събота има тренировки и квалификации, след което същинското Гран при ще се проведе в неделя, 4 септември. Всичко това може да се проследи на живо във Viaplay, ако всичко върви добре.

Все още има много оплаквания относно F1 във Viaplay

Viaplay има големи планове за Гран при на Zandvoort, но въпросът е дали ще се хареса на публиката. Почти шест месеца след въвеждането на услугата за стрийминг все още има много оплаквания относно Viaplay. Хората често са недоволни от коментарите на F1 и нещата често се объркват с качеството на изображението, както във F1, така и във футбола.

Популярна тема