Любима игра в Epic Games Store

Съдържание:

Любима игра в Epic Games Store
Любима игра в Epic Games Store
Anonim

Отново е четвъртък, време е за нови безплатни игри в Epic games Store! Epic Games раздава най-малко една нова игра безплатно всяка седмица, която може да бъде заявена в Epic Games Store през цялата седмица. Тази седмица дори получаваме две безплатни игри!

Първата безплатна игра е Insurmountable. Тази игра излезе в Steam миналата година, но идва в Epic Games Store днес и след това веднага безплатно. Insurmountable е брутална игра, в която се борите срещу стихиите на природата. Целта е да изкачите заснежен планински връх и да стигнете до върха, без да катастрофирате или да замръзнете до смърт по пътя. По пътя ще се сблъскате с всякакви неща, включително каньони, променящо се време и постоянен поток от избори, където всеки избор може да бъде смъртоносен. Избирате ли стръмния път, който ви струва повече издръжливост, или поемате по-дългия маршрут, който е лесен, но отнема повече време и следователно повече кислород? Играта притежава интелигентността, суровостта и безмилостността на FrostPunk, въпреки че всъщност има общо с това само външната температура.

Можете също да спечелите XCOM 2 безплатно в Epic Games Store

Втората безплатна игра тази седмица е наистина топ заглавие. XCOM 2 надгражда рестартирането на поредицата от 2012 г. В XCom 2 войната срещу извънземните вече е водена. Извънземните са кацнали и в крайна сметка са посрещнати с отворени обятия. Заедно с човечеството те основаха ADVENT, организация, която сега доминира над цялата планета. Навсякъде има статуи, възхваляващи АДВЕНТА и извънземните, а XCOM е сведен до съпротивителна група. Вие поемате командването на XCOM и трябва да се опитате да осуетите ADVENT и техните зли планове от дълбините на планетата, преди да могат да изпълнят своя сценарий за края на света.

Insurmountable и XCOM2 ще бъдат заявени безплатно в Epic Store

Както Insurmountable, така и XCOM 2 са безплатни за изтегляне от Epic Store. Дори не е нужно да се регистрирате за абонамент! За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент. В допълнение към седмичните безплатни игри, Epic има много други игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Epic Games раздава както Insurmountabel, така и XCOM 2 тази седмица, но също така вече обяви безплатната игра за следващата седмица. Следващата седмица можем да вкараме играта Riverbond в Epic Games Store!

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема