Епични лакомства с безплатна топ игра тази седмица

Съдържание:

Епични лакомства с безплатна топ игра тази седмица
Епични лакомства с безплатна топ игра тази седмица
Anonim

Всеки четвъртък Epic Games раздава една или повече безплатни игри в Epic Games Store. Обикновено също така веднага се обявява коя(и) игра(и) ще последва седмицата след това. Сега е различно.

По време на Epic Mega Sale, Epic няма да ви каже каква е играта за следващата седмица, това ще остане изненада до последната минута. Чакането беше възнаградено, новата безплатна игра със сигурност си заслужава. отсега нататък можете да поискате безплатно епичния шутър Wolfenstei: The New Order!

Лов на нацисти

С Wolfenstein The New Order ни се представя алтернативна реалност. 1960 г. е и нацистите спечелиха Втората световна война. Влизаме отново в ролята на W. J. Blazkowic, който се завръща на лов за нацистите след години на кома. Проблемът е, че нацистите имат значителна технологична преднина, което прави задачата му значително по-трудна!

Wolfenstein: The New Order е втората част от трилогията за рестартиране, която започна през 2009 г. и завърши със The Old Blood. Сега сме няколко игри по-нататък в поредицата с The New Collossus, Youngblood и Cyberpilot.

Wolfenstein: The New Order вече се предлага безплатно в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Изискайте тук Wolfenstein: The New Order в Epic Games Store

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Epic Games раздават Wolfenstein: The New Order тази седмица, но за съжаление не знаем коя ще бъде и безплатната игра следващата седмица. Това ще остане изненада за известно време!

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема