Нова безплатна игра в Epic Games Store ни иска мъртви

Съдържание:

Нова безплатна игра в Epic Games Store ни иска мъртви
Нова безплатна игра в Epic Games Store ни иска мъртви
Anonim

В четвъртък е 5 часа, време е за нови безплатни игри в Epic Games Store! Epic Games раздава най-малко една нова игра безплатно всяка седмица, която може да бъде заявена в Epic Games Store през цялата седмица. точно както през последните няколко седмици, тази седмица отново получаваме две безплатни игри от Epic.

Първата безплатна игра е Just Die already! Тази игра е от ръцете на DoubleMoose. Светът е забравил старите, младите и милениалите предпочитат да играят видео игри, отколкото да работят, така че няма кой да плаща пенсиите. Старите хора имат само един начин да оцелеят: груба сила! Светът на пясъчника е пълен със смъртоносни предмети и възможности да се убивате един друг, така че какво им е на вашите събратя от древността с най-бруталното убийство?

Paradigm също може да се оценява безплатно

Втората безплатна игра тази седмица е Paradigm. Просто умри вече може да е странно, но Paradigm също може да го направи. Тази сюрреалистична приключенска игра ви поставя на мястото на мутант в източноевропейска страна, наречена Krusz, придружен от генетично модифициран ленивец, който плюе бонбони, когато повръща (не, благодаря, току-що ядохме). Paradigm е генетично несъответствие и е оставено да мъртви. Той оцелява и мечтае да стане най-великият музикален артист в света. За негово съжаление, от него се очаква нещо друго и против волята си той трябва да се опита да спаси света.

Две безплатни игри за вземане от Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент. В допълнение към седмичните безплатни игри, Epic има много други игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Epic Games раздава Just Die already и Paradigm тази седмица, но също така вече обяви безплатни игри за следващата седмица. Следващата седмица ще можем отново да изискваме безплатни игри в Epic Games Store. След това става дума за тераформиране на Марс.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема