Epic Games дава на играчите страхотни три безплатни игри

Съдържание:

Epic Games дава на играчите страхотни три безплатни игри
Epic Games дава на играчите страхотни три безплатни игри
Anonim

Всеки четвъртък е малко празник. Не само, че е почти уикендът, но също така получаваме забавни нови безплатни игри от Epic Games всяка седмица в Epic Games Store. Epic Games раздава поне една нова игра безплатно всяка седмица, която може да бъде заявена през цялата седмица. Тази седмица има дори три и това включва една подценена перла.

Първата игра, която получаваме от Epic Games тази седмица, е Jotun: Valhalla Edition. Jotun е красива игра с ръчно рисувана графика, в която можете да прекосите скандинавската митология като Тора, викинг. Вие умряхте по не особено почтен начин и това, разбира се, е непоносимо за един викинг. Следователно трябва да се докажете пред боговете, преди да можете да влезете във Валхала.

Jotun е екшън приключенска игра, която редовно ви изправя срещу огромни змии, гиганти и друга божествена измет.

  • Jotun: Valhalla Edition вече е достъпно безплатно в Epic Games Store

Плячка

Втората безплатна игра в Epic Games Store е шутър от първо лице, който беше недооценяван твърде дълго: Prey. Играта е създадена от Arkane Studios и публикувана от Bethesda. В този научно-фантастичен трилър се озовавате на Талос I, космическа станция, превзета от недружелюбни извънземни. Докато ви преследват на Талос I, трябва да разберете какво точно се е случило на космическата станция. Смешното е, че следвате указанията, които сте оставили зад себе си.

Redout: Подобрено издание

Epic има изненада тази седмица: в допълнение към предварително обявените две безплатни игри, Epic Games дори раздава трета безплатна игра! Redout е супер бърз състезател, който много прилича на Wipeout. Играта включва ултра гладка графика по стилизирани състезателни писти, които минават покрай вас като луди. Това е разкъсване със светкавично бързи превозни средства във футуристична обстановка. Така че сложете си състезателни очила!

Jotun, Prey и Redout вече са безплатни за заявяване в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент. В допълнение към седмичните безплатни игри, Epic има много други игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

  • Jotun: Valhalla Edition вече може да се оценява безплатно в Epic Games Store
  • Prey вече може да бъде поискан безплатно в Epic Games Store
  • Redout: Enhanced Edition вече може да бъде поискано безплатно в Epic Games Store

Epic Games раздава Jotun, Prey и Redout безплатно тази седмица, но за разлика от предишните седмици, не е обявила безплатната игра за следващата седмица. Засега тази игра е посочена като мистериозна игра. Така че това ще остане изненада за известно време!

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема