Epic Games отново дава на играчите безплатна игра

Съдържание:

Epic Games отново дава на играчите безплатна игра
Epic Games отново дава на играчите безплатна игра
Anonim

Epic Games също раздава безплатна игра в Epic Games Store този четвъртък Деня на освобождението. Epic Games раздава поне една нова игра безплатно всяка седмица, която може да бъде заявена през цялата седмица. Тази седмица Epic Games ще се придържат към една игра.

Тази седмица можем да поискаме Terraforming Mars безплатно в Epic Games Store. В тази игра ние представляваме корпорация, която иска да направи Марс обитаем. Това не е без борба. Трябва да направите районите обитаеми, да осигурите правилната температура, да развиете вода и кислород и да създадете градове. Едва когато всичко е наред, първите земляни ще се осмелят да направят скок до Марс. За да направите нещата още по-сложни, трябва да се състезавате срещу други корпорации, които ще се състезават с вас за марсианеца.

Terraforming Mars е стратегическа походова игра от Asmodee Digital и може да бъде заявена безплатно в Epic Games Store за цяла седмица, започвайки сега.

Тераформиране на Марс, за да заявите безплатно в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент. В допълнение към седмичните безплатни игри, Epic има много други игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Epic Games раздават Terraforming Mars тази седмица, но също така вече обявиха безплатни игри за следващата седмица. Следващата седмица отново можем да поискаме игрите безплатно в Epic Games Store, а именно красивите Jotun и Prey.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема