Epic Games раздава фантастична безплатна игра

Съдържание:

Epic Games раздава фантастична безплатна игра
Epic Games раздава фантастична безплатна игра
Anonim

Всеки четвъртък Epic Games раздава една или повече безплатни игри в Epic Games Store. Обикновено също така веднага се обявява коя(и) игра(и) ще последва седмицата след това. Това е различно тази седмица: Epic Games се придържаха към мистериозна игра, оставяйки всички да гадаят коя игра ще играем. Сега знаем защо, Epic Games стартира мегаразпродажбата на Epic games Store. За да добави блясък към това начало, Epic Games раздава красива игра безплатно. Новата безплатна игра може да бъде поискана отново цяла седмица в Epic Games Store.

Тази седмица е безплатната игра Borderlands 3! Тази игра излезе през 2019 г. и с право беше оценена от нашия Ралф с огромен резултат от 9,5. Според Ралф, Gearbox е надминал вече високите очаквания след Borderlands 2 с част трета с Borderlands 3. Разработчикът оправда всички очаквания и предостави страхотен наследник, който се подобри в почти всяко отношение в сравнение със силния си предшественик. Ако сте се справили с това, след като сте играли Borderlands 3, можете веднага да спечелите Tiny Tina's Wonderlands в Мега разпродажбата. Не забравяйте да използвате своя купон за още 25 процента допълнителна отстъпка!

Borderlands 3 вече е свободен за заявяване в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент. В допълнение към седмичните безплатни игри, Epic има много други игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Epic Games раздават нова безплатна игра тази седмица, но за съжаление не знаем каква ще бъде и безплатната игра за следващата седмица. Това ще остане изненада за известно време!

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема