Epic Games раздава страхотна игра безплатно

Съдържание:

Epic Games раздава страхотна игра безплатно
Epic Games раздава страхотна игра безплатно
Anonim

Всеки четвъртък е наградата за феновете на безплатните игри. тогава Epic Games раздава една или повече безплатни игри в Epic Games Store. По време на мегаразпродажбата, Epic отива една крачка напред и предоставя изключително красиви игри безплатно. Тази седмица Epic Games ви поставя на мястото на истински лакомник, а не само на един: акула!

Тази седмица можем да оценим играта Maneater безплатно в Epic Store! В Maneater израстваш от малко кученце акула до човекояден ужас на морето. Вие търсите правилните ресурси, за да растете, докато не се превърнете в ужаса на откритите води. В играта посещавате различни области, всяка от които е специална по свой начин. Средите също са добре събрани и контролите работят чудесно. В нашето ревю играта достигна 6.5, защото геймплеят стана малко монотонен в определен момент. Идеална игра, която да изпробвате безплатно!

Maneater за безплатно заявяване в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Така че

Epic Games раздава Maneater тази седмица. Този път вече знаем каква ще бъде играта за следващата седмица. След тази седмица можем да изпробваме инди играта Supraland!

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема