Epic Games ни очарова с красива безплатна игра

Съдържание:

Epic Games ни очарова с красива безплатна игра
Epic Games ни очарова с красива безплатна игра
Anonim

Отново е четвъртък и това означава, че феновете на безплатните игри са в добри ръце! Също тази седмица Epic Games ни представя безплатна игра и тази седмица това е красивото ръчно рисувано момче-чудо: Капанът на дракона от разработчика Lizardcube.

Първоначално пусната през 2017 г., тази игра вече е нова за Epic Store и Epic празнува, като я раздава безплатно веднага! В тази игра играете като hu-Man или hu-Girl, но можете също да приемете формата на герои като Lizard-Man, Mouse-Man, Piranha-Man, Lion-Man или Hawk-Man, всеки със своя собствена специален характер имат възможности.

Били сте омагьосани и превърнати в получовек, получокран. Разбира се, че искате да се отървете от този хекс, но за това трябва да победите драконите и да потърсите кръста на саламандъра. С всеки дракон, който победите, проклятието само става по-силно, така че става още по-вълнуващо, ако сте навреме!

В допълнение към играта Wonder Boy, Epic Store предлага още една екстра: безплатен пакет за играта Idle Champions of the Forgotten Realms. Базовата игра е безплатен Idle fighter, където вашите герои могат да се бият независимо, но вие имате задачата да им предоставите правилните подобрения и да усъвършенствате състава на вашия екип.

С този безплатен пакет получавате много екстри, които да ви помогнат в битките. Пакетът включва редица нови герои, които можете да използвате във вашия екип, и повече от 100 кутии за плячка с допълнителни оръжия, щитове и защита, XP бъфове, фамилиарни и други.

Безплатни игри в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Можем да очакваме безплатни игри отново следващата седмица.

Забележка: можете да играете безплатните игри само в периода между четвъртък 17.00 часа и точно една седмица след искане на, но играта е и ще остане във вашия акаунт завинаги и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема