Epic Games раздава специална игра безплатно

Съдържание:

Epic Games раздава специална игра безплатно
Epic Games раздава специална игра безплатно
Anonim

Всеки четвъртък е наградата за феновете на безплатните игри, след което Epic Games раздава една или повече безплатни игри в Epic Games Store. Дори сега, след като мега разпродажбата приключи, Epic Games продължават да ни глезят с безплатни игри в магазина. Тази седмица Epic Games раздават собствена игра, която е много специална. Играта от тази седмица не може наистина да бъде заснета в един тип игра: Supraland.

Тази седмица можем да оценим безплатно играта Supraland в Epic Store! По принцип Supraland е игра с пясък, но предлага много свобода. В един момент сте озадачаващи, в следващия играта заприличва на ролева игра, а в следващия смесвате Portal, Zelda и Metroid във възхитително експлозивна смес.

Първо има само едно нещо: вашата воля като играч е закон! Въпреки че Supraland има кратък сюжет, той е толкова пълен със странични мисии, незадължителни дейности и пъзели, че скоро започвате да се занимавате сами. Точно това е намерението: насладете се на всички инструменти и красивата среда, които Supraland ви предлага и правете това, което искате! Играта е продукция на собствения й лейбъл Epic Games, но вече се предлага и на конзоли. Това е без значение за компютърните геймъри, те вече могат да оценяват играта безплатно в Epic Store!

Supraland за безплатно заявяване в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Така че

Epic Games раздава Supraland тази седмица. Този път знаем и коя ще е безплатната игра за следващата седмица. Получаваме две игри следващата седмица: A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition и Car Mechanic Simulator 2018!

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема