Epic Games напълно дерайлираха с нова безплатна игра

Съдържание:

Epic Games напълно дерайлираха с нова безплатна игра
Epic Games напълно дерайлираха с нова безплатна игра
Anonim

Отново е четвъртък и тогава можете да го оправите: в пет часа Epic Games ще предложи нова безплатна игра в магазина. След спокойната игра за косене на трева от миналата седмица, тази седмица е време за забавна кооперативна игра, в която трябва да работите заедно, за да осигурите навреме нов влак!

UnRailed ! е хаотична онлайн кооперативна игра, която може да се играе и офлайн заедно на дивана. Играта често е хаотична, особено когато не всички могат да работят заедно, за да подготвят релсите навреме.

Играта използва процедурно определени среди и опасности, така че никое пътуване с влак не е същото. Срещате се лице в лице с жителите, можете да надстроите влака си, а междувременно трябва също така да се уверите, че влакът ви продължава да се движи по пистата.

Изискайте тук безплатния UnRailed в Epic Games Store

Безплатни игри в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Можем да очакваме безплатни игри отново следващата седмица.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема