Epic Games раздава три игри безплатно

Съдържание:

Epic Games раздава три игри безплатно
Epic Games раздава три игри безплатно
Anonim

Не спира с безплатните игри и Epic Games също дава голям принос тази седмица. Тази седмица Epic дори идва с не по-малко от три безплатни игри, за които не е нужно да правите нищо, освен да ги изискате!

Epic Games раздава една или повече безплатни игри всеки четвъртък и това ще бъде така и тази седмица. Първата безплатна игра, която Epic Games ни представя е Geneforge 1: Mutagen. Играта може да изглежда остаряла, но все още е сравнително нова. Следователно изборът за външния вид беше направен съзнателно, за да накара играчите да се върнат назад във времето на Ultima. Тази RPG е напълно отворена, което означава, че можете да се скитате безкрайно, да побеждавате врагове и да определяте своя собствен маршрут. Дори ако искате да се изправите срещу последния бос, можете да изберете да го победите или да продължите да се биете заедно с него! Толкова много възможности за избор.

Но Epic има още за нас. Втората безплатна игра за тази седмица е Hood: Outlaws & Legends В тази игра, наречена PvPvE от Sumo Digital, вие и други потърпевши трябва тихо да опитате да извършите нападение над средновековен замък. Интересното е, че имате конкуренция от други отбори със същата цел. Това означава да бързаш мълчаливо, за да стигнеш навреме! Худ изглежда направо красив и заслужава поне да го пробвате. И вече можете да направите това безплатно, така че какво гледате?

  • Hood: Outlaws & Legends вече могат да бъдат заявени в Epic Games Store.

Не спира дотук, Epic има готова трета игра за нас. Iratus: Lord of the Dead също се предлага безплатно в Epic Games Store тази седмица. Тази походова тактическа roguelike ролева игра може да е по-малко известна от другите две, но определено си струва да я разгледате. Всеки, който е играл Darkest Dungeons, ще познае много, но тук играете точно от другата страна: вие сте некромант и имате задачата да напълните подземните си подземия с най-ужасните чудовища. За това използвате крайниците на победени врагове! Така че, колкото по-силни са вашите врагове, толкова по-силни чудовища можете да създадете. Постепенно разширявате домейна си и откривате нови тайни в дълбините на собствената си империя.

Безплатни игри в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Epic Games раздава Geneforce 1 - Mutagen, Hood: Outlaws & Legends и Iratus: Lord of the Dead тази седмица. Следващата седмица можем да очакваме отново безплатни игри.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема