Epic Games ни карат да потръпваме с безплатни игри

Съдържание:

Epic Games ни карат да потръпваме с безплатни игри
Epic Games ни карат да потръпваме с безплатни игри
Anonim

Epic Games ни дава безплатни игри всяка седмица и те го правят тази седмица. Epic не се придържа към една игра, а добавя втора безплатна игра!

Ходлайнерът тази седмица несъмнено е Killing Floor 2, брутален шутър от първо лице, в който трябва да оцелеете между рояци клонинги, наречени Zed. Играта се фокусира главно върху мултиплейър, но тези, които не са толкова в състезателните игри, могат също да играят в екипи от 6 кооперативни в Killing Floor. Играта Tripwire Interactive изглежда красива, но кървава. Не е за чувствителните сред нас!

Отбележете Killing Floor 2 безплатно в Epic Games Store

Killing Floor е придружен от Ancient Enemy, RPG игра, базирана на карти. Докато Killing Floor се фокусира главно върху брутални действия, Ancient Enemy се фокусира главно върху тактически битки, където понякога трябва да мислите за най-добрата стратегия, за да победите враговете си. Битките с карти са придружени от сложна история с обширни фолклорни влияния.

Ancient Eemy можете да вкарате тук безплатно в Epic Games Store

Безплатни игри в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Можем да очакваме с нетърпение отново безплатни игри следващата седмица. Следващата седмица можем да очакваме с нетърпение красивото ръчно нарисувано момче-чудо: Капанът на дракона.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема