Epic Games осигурява максимално намаляване на стреса

Съдържание:

Epic Games осигурява максимално намаляване на стреса
Epic Games осигурява максимално намаляване на стреса
Anonim

Отново е четвъртък и тогава можете да го оправите: в пет часа Epic Games ще предложи нова безплатна игра в магазина. След военното насилие от миналата седмица, Epic Games се справя малко по-лесно тази седмица и ни въвежда в прекрасния свят на косене на тревата. Тази седмица можем да спечелим симулатор за косене на трева в Epic Games Store!

В тази игра започвате своя собствена империя за косене на трева, започвайки с една косачка, тример за ръбове и доста прости градини за косене. Целта е тревата навсякъде да бъде окосена на правилната височина, да се подредят краищата, без да се разорават цветните лехи или да се пропускат цели участъци. Разбира се, вие също трябва да внимавате да не повредите вашата косачка, така че първо проверете моравата за камъни, играчки или инструменти, разположени наоколо. Всеки, който напусне градината спретнато и навреме, печели бонус и може да изгради и разшири собствен бизнес с няколко косачки и персонал.

Симулаторът за косене на трева звучи като голяма шега, но е много спокоен. Въпреки че не виждаме много косачки като тази в Холандия, ние разбираме очарованието на карането на епични обиколки над тревистия пейзаж с тази игра. Както подобава на добър симулатор, тази игра има и дълъг списък от официални марки и модели, така че след като изиграете тази игра, вие сте напълно готови да започнете истинската работа навън.

Изискайте тук безплатния симулатор за косене на трева в Epic Games Store

Безплатни игри в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Можем да очакваме безплатни игри отново следващата седмица.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема