Epic Games предлага вкусна безплатна игра

Съдържание:

Epic Games предлага вкусна безплатна игра
Epic Games предлага вкусна безплатна игра
Anonim

Отново е четвъртък и тогава можете да сверите часовника: в пет часа Epic Games предлага нова безплатна игра в магазина. След хаотичната игра UnRailed, време е за нова, също толкова хаотична игра, в която можете да покажете своите готварски умения.

Гответе, Сервирайте Deilicous! 3?! е вече третата част от поредицата, в която трябва да управлявате истински камион за храна. Това не е камион за храна, той ви поставя в средата на разкъсвана от война Америка. Можете да избирате от стотици различни ястия за сервиране. Играта може да се играе самостоятелно или в кооперативна игра и почти безкрайна поредица от нива, докато се наслаждавате на страхотен саундтрак.

Изискайте тук безплатно Гответе, сервирайте вкусно! 3?! в Epic Games Store

Безплатни игри в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Можем да очакваме безплатни игри отново следващата седмица.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема