Epic Games раздава болезнена игра безплатно

Съдържание:

Epic Games раздава болезнена игра безплатно
Epic Games раздава болезнена игра безплатно
Anonim

Четвъртък е и феновете на безплатните игри ще разберат какво означава това. Всяка седмица Epic Games раздава една или повече безплатни игри в Epic Games Store. Тази седмица Epic Games предлага игра, в която ролите са разменени: не е нужно да търсите врагове, те просто идват при вас! Тази седмица Epic Games раздава безплатно играта Ring of Pain.

В Ring of Pain ролите са разменени. Не е нужно да пълзите през подземия, враговете са спретнато подредени в кръг, за да ви почукат. Всеки избор, който направите, определя дали ще атакувате враговете директно, ще отидете за плячката или искате първо да лекувате. Избирайте стратегически, грешният избор може да бъде смъртоносен! Ring of Pain е ново в Epic Store днес и следователно също безплатно.

Спечелете Ring of Pain тук безплатно в Epic Games Store

Не спира дотук, Epic Games също се свързва с пускането на Destiny 2 в Epic Games Store. Не само, че основната игра на един от най-великите шутъри на всички времена е безплатна, Epic Games също раздава специален пакет Bungie 30th Anniversary Pack на стойност $24,99 безплатно. Този DLC пакет може да бъде заявен безплатно в Epic Games Store до 30 август.

Изтеглете Destiny 2 безплатно от Epic Games Store

Изискайте своя Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack тук

The Destiny 2: Bungie 30th Anniversary пакет включва следното:

  • Екзотична ракетна установка Gjallarhorn
  • Комплект броня Thorn
  • Различни оръжия, екипировка и козметика, вдъхновени от самата Bungie.
  • Специално подземие: Grasp of Avarice, подземие за 3-ма играчи, базирано на Cosmodrone.

Безплатни игри в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Multiversus, Rumbleverse, Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Така че сега е добавена Destiny 2. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Можем да очакваме безплатни игри отново следващата седмица.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема