Epic Games ни изпраща на лов за съкровища в безплатна модерна класика и много повече

Epic Games ни изпраща на лов за съкровища в безплатна модерна класика и много повече
Epic Games ни изпраща на лов за съкровища в безплатна модерна класика и много повече
Anonim

Отново е четвъртък и феновете на безплатните игри ще разберат какво означава това. Всяка седмица Epic Games раздава една или повече безплатни игри в Epic Games Store. Тази седмица Epic Games ни изпраща с една млада Лара Крофт, докато видим как тя се превърна в прочутата Tomb Raider. В това окончателно издание получаваме не само основната игра, но и не по-малко от седем допълнителни гробници за откриване, безплатни допълнителни оръжия, дрехи и умения. Това окончателно издание на Shadow of the Tomb Raider с право е целият пакет на тази игра. Играта вече е напълно безплатна в Epic Games в магазина за тези, които преди това не са искали играта.

В допълнение към цялото онова изпълнено с екшън насилие на Tomb Raider, Epic има напълно различен вид игра, където съкровищата също трябва да се търсят. В Submerged: Hidden Depths е много по-тихо. Тук няма бой, а изследване на полупотънали градове и сгради, където може да се усети тъмно присъствие под морското равнище. Потопеното не просто изглежда красиво, светът, през който главните герои трябва да се ориентират, определено си заслужава да бъде изследван.

Epic Games все още не са приключили с това. В допълнение към тези две игри, Epic дава на играчите на Knockout City безплатен DLC пакет с екстри около Armazillo. DLC пакетът се състои от следните компоненти:

  • Кайджу Терор екипировка
  • маска Armazillo
  • Кайджу нокти
  • Позата на City Crusher
  • Икона на Armazillo
  • Лого на Nuclear Fallout

За да спечелите този пакет, всичко, което трябва да направите, е да влезете в Knockout City чрез стартовия панел на Epic Games. След това DLC пакетът ще бъде кредитиран автоматично.

Популярна тема