Спекулациите за Switch Pro пламват поради невидими трейлъри

Съдържание:

Спекулациите за Switch Pro пламват поради невидими трейлъри
Спекулациите за Switch Pro пламват поради невидими трейлъри
Anonim

От години много фенове и анализатори вярваха, че Nintendo ще пусне Pro версия на Switch в даден момент. Въпреки че наистина се появиха нови модели под формата на Switch Lite и OLED, по-мощен модел никога не е бил обявен. Сега спекулациите пламват отново.

В YouTube Nintendo зададе частни трейлърите на Switch Lite и Switch OLED, така че вече не можете просто да ги гледате. Някои фенове виждат това като опит на Nintendo да направи предстоящия трейлър на Switch Pro по-достъпен в YouTube. Новинарският канал GameXplain посочва, че Apple понякога прави същото точно преди да бъде представен нов хардуер.

Прочетете също: Ревю на Steam Deck - Превключете Pro в прикритие?

Бившият служител на Nintendo Кит Елис само заявява, че липсващите трейлъри използват музика и актьори, които Nintendo е лицензирала за една година. След това видеото трябва да изчезне или лицензът трябва да бъде подновен. Тъй като трейлърът на Switch OLED е на почти една година, Елис подозира, че няма да се случи нищо необичайно.

Много спекулации относно Nintendo Switch Pro

От години има много слухове за евентуален Switch Pro. По-рано тази година изтичане на информация от производителя на чипове NVidia и поразително красивите изображения в трейлъра на Breath of the Wild 2, например, предизвикаха много прах. Nintendo представи Switch Lite и Switch OLED през лятото, така че ако Switch Pro се планира в близко бъдеще, може скоро да видим трейлър за това.

Популярна тема