God of War Ragnarok

Съдържание:

God of War Ragnarok
God of War Ragnarok
Anonim

Любителите на франчайза God of War чакат нова част от поредицата от доста време. God of War Ragnarok трябваше да бъде пуснат през 2021 г., но беше отложен от Santa Monica Studios поради проблеми, свързани с корона вируса.

Оттогава играчите с нетърпение очакват нова, дългоочаквана дата на пускане. Междувременно се носят много слухове за датата на издаване. Имаше дори опасения, че играта е допълнително отложена до 2023 г. Но сега новият съден ден най-накрая беше обявен в публикация в блог от PlayStation. God of War Ragnarok ще бъде пуснат на 9 ноември 2022 г. за PlayStation 4 и PlayStation 5.

Нов трейлър за God of War Ragnarok

В допълнение към новата дата на пускане, GC трейлър на играта, наречен „Father and Son“, също беше споделен незабавно. В трейлъра виждаме Кратос и неговия син Атреус заедно, докато се изправят срещу различни врагове. Двамата успяват да се справят с това, но накрая ги очаква много по-голямо предизвикателство: гигантският вълк Фенрир.

В допълнение, друго видео разкрива Collector's Edition и Jotnar Edition на God of War Ragnarok. Това е направено от Рафаел Грасети, арт директор на играта, и Райън Хърст, озвучаващ актьор за Тор.

Популярна тема