Viaplay се справя с оплакванията на F1 със специална телефонна линия

Съдържание:

Viaplay се справя с оплакванията на F1 със специална телефонна линия
Viaplay се справя с оплакванията на F1 със специална телефонна линия
Anonim

Откакто Viaplay придоби правата на Формула 1, заваляха оплаквания относно състезания, тренировки и квалификации. Често се отнася до неуспешни потоци или излъчванията изобщо не работят. За много фанатици на F1 мярката е пълна отдавна. Viaplay по-рано съобщи, че предлага портал за дигитална помощ.

Срещу Харт ван Недерланд, вицепрезидентът Андреа Салгрен посочи, че на холандските жалбоподатели се помага и на холандски език. „Всяко оплакване е твърде много“, каза Салгрен. „Надяваме се всеки, който има какво да каже, да го направи и по официалните канали. Може би в някои случаи решението е много просто. Ние чуваме и се вслушваме във всички отзиви“, уверява тя.

Image
Image

Направете клиентите щастливи чрез телефонен номер на Viaplay

Дали линията за оплаквания също оказва влияние върху съдържанието, Sahlgren не може да каже в момента. „Ние сме в Холандия за дълго време. Започнахме преди три месеца. Имахме няколко състезания от Формула 1. Много сме доволни от това как се развиха нещата досега“, каза вицепрезидентът. „И ние ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че клиентите ще бъдат също толкова доволни.“По-рано тази седмица Асоциацията на потребителите посочи, че Viaplay трябва да компенсира зрителите на F1 за лошите потоци. В разговор с HvnL Sahlgren все още не иска да отговори на това.

Популярна тема