First Dungeons & Трейлърът на Dragons е показан с много хумор и препратки

Съдържание:

First Dungeons & Трейлърът на Dragons е показан с много хумор и препратки
First Dungeons & Трейлърът на Dragons е показан с много хумор и препратки
Anonim

Творците могат да се развихрят в Dungeons & Dragons. Играта с писалка и хартия оставя всички възможности за избор на Dungeon Master и играчите. Например, можете да изследвате официалния свят или да измислите свой собствен свят, а с класа феновете също са изключително креативни. Следователно не е лесно да се направи филм от него.

Опитите, които бяха направени досега, бяха голям провал, дори и с големи имена зад проекта. Но може да има успешен филм за D&D. Първият трейлър на Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves беше показан на Comic-Con в Сан Диего и филмът получи топъл прием от феновете.

Точни препратки към Dungeons & Dragons

Създателите са избрали да го направят лек екшън филм, с много (точни) препратки към Dungeons & Dragons за феновете. Например, филмът се върти около няколко крадци (включително Крис Прайн, Мишел Родригес и Редже-Жан Пейдж), случайно откраднали реликва за грешния човек и сега трябва сами да решат проблема преди краят на света.

Трейлърът показва и различните класове на авантюристите. Например, Родригес ще играе варварин, Пейдж е паладин, София Лилис може да се превърне като друид в бухал, а Крис Пайн има най-мощното оръжие от всички: лютня.

Ще трябва да изчакаме още малко, за да разберем дали Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves ще има истински успех. Филмът ще бъде показан по кината от 3 март 2023 г.

Популярна тема