Трейлърът на Черната пантера 2 показва злодей и нов герой

Съдържание:

Трейлърът на Черната пантера 2 показва злодей и нов герой
Трейлърът на Черната пантера 2 показва злодей и нов герой
Anonim

На San Diego Comic Con Marvel разкри всички видове MCU проекти и показа трейлъри. Един от акцентите беше Wakanda Forever, както официално се нарича Black Panther 2. Този филм ще излезе тази есен и сега имаме впечатления от него.

От трейлъра става ясно, че T'Challa, както и неговият преводач Chadwick Boseman, вече не е там. Какво точно се е случило с него остава само в трейлъра. Виждаме майка му, сестра му Шури и Окойе да се борят със загубата.

Но междувременно те също се подготвят за битка с нов злодей: Подводничарят Намор. В това те са подпомогнати и от нова героиня, а именно Рири Уилямс, млад гений, който по някакъв начин следва стъпките на Железния човек. Тя също ще получи своя собствена серия на Disney+ през 2023 г.

Marvel носи повече от Wakanda Forever на Comic Con

Comic Con обикновено е голямо събитие за Marvel, като съобщенията рядко се ограничават до трейлър или два. Например, плановете за петата и шестата фаза на MCU бяха разкрити (Wakanda Forever завършва фаза 4). Това включва и официално потвърждение, че Daredevil ще получи своя собствена серия на Disney+.

Популярна тема