Опс: EA показва болезнена грешка в трейлъра на FIFA 23

Съдържание:

Опс: EA показва болезнена грешка в трейлъра на FIFA 23
Опс: EA показва болезнена грешка в трейлъра на FIFA 23
Anonim

В днешно време не е странно да виждате грешки в игрите. В крайна сметка, колкото по-сложни и напреднали стават игрите, толкова по-вероятно е да се промъкне странен бъг или проблем.

Всичко е малко неудобно, когато явна грешка се споделя в официални изображения. Такъв е случаят с трейлъра на FIFA 23, който излезе тази седмица. Феновете са забелязали, че в 3:06 има двама играчи на полето, слети заедно в T-Pose - позицията, която герой заема, когато не са заредени анимации.

Това го прави още по-болезнено от коментара, който може да се чуе в този момент. Гласът разказва за подобренията във FIFA 23, които ще накарат играта да се чувства още повече като „футбол от истинския свят“. Надяваме се, че вашият съотборник не е на терена в T-Pose в неделя следобед.

Притеснения относно FIFA 23

Грешката, показана в трейлъра, също предизвиква безпокойство у феновете на сериала. В края на краищата, няма да мине много време преди FIFA 23 да излезе, по-точно на 30 септември, и това също включва трейлър, който е одобрен.

Игрите на EA също са страдали от много грешки при стартирането в миналото. Помислете например за лошото стартиране на Battlefield 2042 и FIFA 22 също имаше доста грешки, които трябваше да бъдат коригирани.

Популярна тема