Prime Video показва нови кадри от Властелинът на пръстените

Съдържание:

Prime Video показва нови кадри от Властелинът на пръстените
Prime Video показва нови кадри от Властелинът на пръстените
Anonim

В ново видео Amazon разкри много за The Rings of Power. Виждаме Галадриел да се движи през Средната земя и има много екшън за гледане. Но видеото също така позволява на водещите да си кажат думата.

Казват, че The Rings of Power разказва история, която се развива в така наречената Втора епоха на Средната земя и никога не е била филмирана досега. Описанията на Толкин също са много по-малко обширни от, например, Властелинът на пръстените. Злият Моргот е победен в тази епоха и има мир.

Прочетете също: Мистериозното чудовище от Властелинът на пръстените е разкрито

Все пак елфът Галадриел не го харесва. Неубедена, че злото е изчезнало от света, тя тръгва да търси Саурон. Тя не го прави сама, защото както казват шоурънърите, всяко добро приключение се нуждае от общение.

Кога излиза The Rings of Power?

The Rings of Power ще бъде достъпен на Prime Video от 2 септември. Както споменахме, поредицата се развива много преди добре познатите книги и филми за Властелинът на пръстените. Следователно сериалът иска да се разграничи от филмовата трилогия на Питър Джаксън, въпреки че не е изключено завръщането на Иън Маккелън като Гандалф.

Препоръчано: