Pokémon Scarlet & Трейлърът на Violet показва нови Pokémon

Съдържание:

Pokémon Scarlet & Трейлърът на Violet показва нови Pokémon
Pokémon Scarlet & Трейлърът на Violet показва нови Pokémon
Anonim

От няколко поколения игрите Pokémon внасят нов обрат в познатия геймплей. В предишното поколение беше Dynamax Pokémon, сега има Terastal Phenomenon. Това засилва движенията на вашия Pokémon и може също така да накара вашия Pokémon да промени типа.

Също така има повече информация за това как ще работи отвореният свят на игра на Scarlet and Violet. Има традиционна история с фитнес залите в района на Палдея, но сега можете да предизвикате тези фитнес зали в произволен ред. Освен това има две други сюжетни линии, които да изследвате. Вие сте свободни да отделите повече или по-малко внимание на всяка от тези сюжетни линии по всяко време.

Трейлър за нови игри Pokémon, разбира се, не е пълен без нови Pokémon. Регионален вариант на Wooper може да се намери в региона Paldea. Новите Pokémon Cetitan и Fidough също бяха разкрити. Можете да гледате трейлъра сами по-долу.

Кога е премиерата на Scarlet and Violet?

Pokémon Scarlet и Violet идват тази година. Игрите ще бъдат в магазините от 18 ноември. Ако ги закупите през първите месеци, можете да поискате специален Пикачу, който е летящ тип в неговата форма Terastal.

Популярна тема