„Това е главният герой от продължението на Jedi Fallen Order“

Съдържание:

„Това е главният герой от продължението на Jedi Fallen Order“
„Това е главният герой от продължението на Jedi Fallen Order“
Anonim

Все още има много малко информация за Star Wars Jedi 2 (или Star Wars Jedi: Suvivor), което доведе до някои спекулации. Например въпросът кой ще бъде главният герой вече е задаван няколко пъти. Понякога се смята, че това отново няма да е Кал Кестис, главният герой от първата част.

Но тези, които не бяха готови да се сбогуват с Кал Кестис, могат да въздъхнат с облекчение. Изглежда, че той ще бъде и главният герой в Star Wars Jedi 2. Това разказва Джеф Гръб в подкаста Gamesbeat Decides.

Grubb показва, че това не изключва, че други герои наистина могат да се играят. В края на краищата Кал Кестис може да бъде главният герой, докато в някои части на играта се контролира различен герой. Гръб просто не е чувал нищо подобно: единствената му информация е, че Кал Кестис ще бъде главният герой.

Кога ще излезе Star Wars Jedi 2?

Въпреки че от известно време знаем, че Star Wars Jedi 2 идва, EA го потвърди едва тази година. Все още няма дата за пускане на играта, но според последните слухове, играта няма да бъде пусната до 2023 г., като пускането на конзоли от последно поколение е пропуснато. Може скоро да чуем нещо официално за продължението на Fallen Order, тъй като Star Wars Celebration е точно зад ъгъла.

Популярна тема