Viaplay почука на пръсти от Асоциацията на потребителите

Съдържание:

Viaplay почука на пръсти от Асоциацията на потребителите
Viaplay почука на пръсти от Асоциацията на потребителите
Anonim

Асоциацията на потребителите също забеляза, че нещата с Viaplay не вървят гладко. Преди състезанието, което също беше слабо достъпно за много зрители, властите в Холандия изпратиха съобщение до света, в което стана ясно, че шведската стрийминг услуга Viaplay трябва да се справи по-добре за клиентите. Няма да има отговор на оплакванията.

Проверете сами туита по-долу.

Асоциацията на потребителите заявява, че Viaplay все още има над 320 отворени жалби в Компаса за жалби. Туитът цитира последните дванадесет месеца, но самата услуга за стрийминг съществува в Холандия едва от март. Само за по-малко от три месеца жалбите в Холандия бяха събрани.

Освен това се обвинява, че Viaplay реагира много активно на всякакви неща, но че оплакванията не се лекуват. Това не е възможно и от Асоциацията на потребителите. След това холандската услуга предлага да помогне на шведската услуга за стрийминг, ако не може сама да подреди книгите си. Самата Viaplay също беше маркирана в туита, но все още не е отговорила на съобщението от Асоциацията на потребителите.

Image
Image

Viaplay не отговаря на Асоциацията на потребителите

Дали Viaplay приема присърце предупреждението на Асоциацията на потребителите, предстои да видим засега. Във всеки случай феновете се надяват на по-добро качество и повече слушане от стрийминг услугата. Въпросът е дали това ще се случи при следващия личен лекар. Тоест следващата неделя, 29 май, отново. Този път ще се кара в Монако.

Популярна тема