Това е екипът на Viaplay, който ще отразява Формула 1

Съдържание:

Това е екипът на Viaplay, който ще отразява Формула 1
Това е екипът на Viaplay, който ще отразява Формула 1
Anonim

В студиото

Представянето на Формула 1 във Viaplay е поверено на Амбър Брантсен. Водещата навремето започна в радиото, но от известно време се занимава с телевизионни среди. Тя се появява главно в NOS Journal и Nieuwsuur.

В студиото Брантсен е подпомаган от сменяща се група постоянни анализатори. Том Коронел, Гиедо ван дер Гарде и Кристиян Алберс сядат да анализират състезанията. Тримата господа говорят като експерти по опит, защото всички са натрупали необходимия състезателен опит. Ван дер Гарде и Алберс също караха във Формула 1.

Image
Image

Допълнителна експертиза

Горните водачи не са единствените, които ще обяснят какво се случва на асфалта. Редица други топ пилоти също бяха намерени, желаещи редовно да се появяват в предаването. Йос Верстапен, бащата на Макс, например, редовно ще бъде виждан и чуван.

Но международните звезди Мика Хакинен, Дейвид Култард и Том Кристенсен също ще дадат своята интерпретация на случващото се на пистата. Тези шофьори също знаят триковете на занаята. Култард спечели не по-малко от 13 Гран При на Формула 1. Познаваме Кристенсен като Mr. Льо Ман.

Image
Image

Кой предоставя коментара на Viaplay за Формула 1?

В Холандия ентусиастите на Формула 1 са свикнали с гласа на Olav Mol от известно време, но този не се мести във Viaplay (нито пък самият Mol, между другото). Стрийминг услугата иска по-млади коментатори и намери дуо в лицето на Нелсън Валкенбург и Мелрой Хемскерк. Ентусиастите разбира се ще разпознаят и тези имена.

Heemskerk, например, самият той е шофьор, но дуетът също не е нов в спортния коментар. Валкенбург предоставя коментари повече от десетилетие. Заедно Хемскерк и Валкенбург от години правят репортажи за 24-те часа на Льо Ман. Така че няма да е липса на опит, въпреки че Формула 1 е много по-голяма от състезанията, за които докладваха по-рано.

Коментаторите, разбира се, не са единствените присъстващи на място. Както при другите спортове, към участниците също трябва да се подходи внимателно. Стефан Кокс е намерен да направи това. Тя ще направи репортаж в бокса във Viaplay и ще интервюира шофьори в падока.

Image
Image

Кога Viaplay ще дойде в Холандия?

Услугата за стрийминг Viaplay е достъпна в Скандинавия от години, но ще стартира в Холандия на 1 март. Това означава, че услугата е навреме, за да покрие Формула 1 от 18 март. Абонатите на услугата също могат да следят мачовете с много доставчици чрез телевизионен канал.

Формула 1 не е единственото нещо, което се излъчва по Viaplay. Услугата има още повече спортни лицензи и също така има разумен набор от серии. Ако все още се съмнявате относно Viaplay, ето всичко, което трябва да знаете за услугата за стрийминг.

Популярна тема