Ето как можете да отмените Viaplay и да превключите към F1 TV Pro

Съдържание:

Ето как можете да отмените Viaplay и да превключите към F1 TV Pro
Ето как можете да отмените Viaplay и да превключите към F1 TV Pro
Anonim

Пристигането на Viaplay беше широко обявено от компанията майка Nordic Entertainment Group. Това не е изненадващо, защото всичко започна с придобиването на правата за Формула 1, които преди това бяха държани от Ziggo. Висшият клас моторни спортове е изключително популярен в Холандия, разбира се благодарение на успеха на Макс Верстапен, действащият световен шампион.

Само стартирането на Viaplay не беше толкова успешно, колкото компанията би искала. Услугата за стрийминг се бори с няколко технически проблема, като разделителната способност, която пада, заекването и сесията на Формула 1, която не може да се гледа назад. Според Питър Норелунд, от компанията-майка Nordic Entertainment Group, много технически проблеми са в самите потребители, като например лоша интернет връзка.

Освен това много потребители не са доволни от коментарите по време на Формула 1 от новото дуо Нелсън Валкенбург и Мелрой Хемскерк. В резултат на това някои клиенти сега включват Grand Prix Radio по време на състезание или квалификация, за да слушат коментара на Olav Mol.

Преминаване от Viaplay към F1 TV Pro

Competitor F1 TV Pro може да разчита на много положителни отзиви от потребители в това отношение, въпреки че услугата за стрийминг получи коментари на холандски само през юни. Например F1 TV Pro има редица уникални функции, за да направи Grand Prix още по-забавен и информативен.

Ако искате да преминете от Viaplay към F1 TV Pro, това разбира се е възможно. Можете просто да анулирате абонамента си с Viaplay. Можете да направите това лесно, като следвате стъпките по-долу:

  • Отидете на уебсайта на Viaplay
  • Отидете до настройките през вашия профил
  • Потърсете секцията „Пакет“
  • Натиснете Отказ, за да анулирате абонамента си

Ще преминете ли от Viaplay към F1 TV Pro? Или ще се сбогувате с услугите за стрийминг на Формула 1 за известно време и ще следите резюметата само чрез NOS или Ziggo? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема