F1 TV Pro ще получи холандски коментар, но много по-късно

Съдържание:

F1 TV Pro ще получи холандски коментар, но много по-късно
F1 TV Pro ще получи холандски коментар, но много по-късно
Anonim

Тези, които са гледали Формула 1 чрез F1 TV Pro през последните няколко години, могат просто да се насладят на коментара на Olav Mol. Това е така, защото с услугата за стрийминг можете да изберете свой собствен коментар, например можете също да слушате британското дуо Дейвид Крофт и Мартин Брандъл. Достатъчно поразително е, че само често задаваните въпроси за предстоящия сезон посочват, че вече няма опция за холандски коментари.

За щастие, това вече се е променило. F1 TV Pro обяви чрез имейл, че стрийминг услугата ще има шест езика за избор, включително холандски. Това съобщават фенове на GP. За съжаление нашият език е изключение, защото не е достъпен веднага от началото на сезона. Потребителите ще могат да избират коментар на холандски само от юни.

Каква е причината за забавянето?

Не е ясно защо има толкова много забавяне само за холандския коментар. Коментарът през последните сезони, разбира се, беше предоставен от Ziggo, която е дъщерна компания на Liberty Media, собственикът на F1. Сега, когато Viaplay има правата за Формула 1 в Холандия, сътрудничеството вече не е толкова очевидно. Viaplay всъщност е собственост на Nordic Entertainment Group, която е конкурент на Liberty Media.

Следователно не е ясно дали Liberty Media и Viaplay са постигнали споразумение. Възможно е холандският коментар да не бъде осигурен от новата стрийминг услуга, но F1 TV Pro да предостави свой собствен коментар. Междувременно абонатите могат да избират между английски, френски, немски, испански и португалски коментари.

Популярна тема