Lightyear ще бъде пуснат в Disney+ много скоро

Съдържание:

Lightyear ще бъде пуснат в Disney+ много скоро
Lightyear ще бъде пуснат в Disney+ много скоро
Anonim

Докато в миналото трябваше да чакате с месеци за пускане на DVD или Blu-ray, сега новите филми могат да се гледат много по-бързо на вашия собствен телевизор. Въпреки че Lightyear кацна в кината не толкова отдавна, 15 юни, за да бъдем точни, астронавтът почти идва в Disney+.

Услугата за стрийминг обяви това чрез туит. Lightyear ще се появи в Disney+ на 3 август, без да се налага да плащате допълнително за него. Премиум версията е само за филми, които се появяват в услугата за стрийминг едновременно с киното. В момента можете да видите Lightyear и в киното.

Режисьорът Ангъс Маклейн е щастлив, че филмът идва в услугата за стрийминг, защото вярва, че това ще помогне на проекта да достигне до възможно най-много фенове.

Страхотна анимация в Lightyear

Lightyear се развива в алтернативна вселена, където Бъз Лайтиър е истински астронавт, вместо кукла от Играта на играчките. Само мисията на младия Лайтър се проваля, оставяйки него и екипа му блокирани на вражеска планета.

В нашето ревю ние хвалим Lightyear за страхотната анимация и много емоционални сцени. Само филмът, за разлика от Играта на играчките, не е много подходящ за малки деца.

Популярна тема