Disney Dreamlight Valley (Gamescom 2022): мечтан свят за млади фенове на Disney (gamescom 2022)

Съдържание:

Disney Dreamlight Valley (Gamescom 2022): мечтан свят за млади фенове на Disney (gamescom 2022)
Disney Dreamlight Valley (Gamescom 2022): мечтан свят за млади фенове на Disney (gamescom 2022)
Anonim

Вашето собствено приключение на Дисни

Приключението започва със създаването на собствен аватар. Такава, която може да бъде настроена изцяло по ваш вкус, както знаете от The Sims например. По време на демонстрацията на gamescom имаше доста опции за избор. Това само ще се увеличи след пускането, тъй като Dreamlight Valley е предназначен да се поддържа с актуализации в продължение на много години.

След като създадете своя аватар, който може да бъде модифициран по всяко време, вие сте готови да изследвате района и да създадете първите си приятели. Удивително е как Disney Dreamlight Valley всъщност е уникален хибрид на The Sims и Stardew Valley, с нотка на приключение. Изграждането на свят и личните приключения тук вървят ръка за ръка.

Това ви дава цели, например да изградите връзка с други герои от вселената на Дисни. Странно е, че ви се представят истории за различни IP адреси. Това означава много взаимодействие между герои, които иначе никога не биха се срещнали. Не се изненадвайте, ако изведнъж видите Моана и Пепеляшка да си чатят.

Image
Image

На път

По време на игралната сесия в gamescom имаше малко повече от шепа герои в света, всеки с множество мисии. Много повече ще бъдат добавени по-късно. Като играч вие сте напълно свободни да избирате какво искате да правите и кого искате да срещнете първо. Следваш ли искането на Скрудж Макдък да убедиш Мерлин в нещо или предпочиташ да излезеш и да помогнеш на Гуфи? Играта е напълно нелинейна и спокойна в това отношение.

И все пак има обща нишка в света. Трябва да върнете долината в предишния й блясък. Настъпило е събитие, наречено Забравянето, при което долината е била „нулирана“, така да се каже. Дисни нямаше да е Дисни, ако не включваше магия.

Освен куестовете, които ти дават героите на Дисни, можеш да правиш и много други неща. Например, играта има лек елемент за оцеляване, където бавно огладнявате и трябва да се научите да готвите сами. За това можете да намерите съставки като плодове, билки или риба в света. Можете дори да създадете своя собствена градина и да я поддържате като истински градинар за определени съставки.

Изградете личен свят на Disney

Освен апетитно вкусни ястия, в Disney Dreamlight Valley са възможни и други форми на творчество. Помислете за предмети, които можете да използвате за собствения си дом. Да, вие притежавате скромно жилище в Dreamlight Valley. И светът, и собствената ви къща могат да бъдат украсени до насита. Всъщност можете да местите почти всичко, така че никога да не сте обвързани с това къде сте построили къщата си или къде трябва да бъдат съседите ви.

Този вид градска сграда работи като отлично разсейване, когато не ви се иска да ви изпращат. То, заедно със съдържанието, което ще бъде добавено по-късно, ще бъде причина да превърнете Dreamlight Valley във вашия нов дом! Каквото и да правите, всичко запазва същото ниво на лекота и релакс. Следователно това е игра, която е чудесна за игра, особено за по-младите поколения.

Image
Image

Кои издания на Disney Dreamlight Valley има?

Най-хубавото в тази игра: тя ще бъде безплатна за игра. По-малката новина е, че пускането ще трябва да изчака някъде през 2023 г. Искате ли да играете играта в ранен достъп предварително? Можете, но на цена. След това купувате един от различните пакети на основателя, които също ви дават достъп до допълнителни елементи.

Има стандартен пакет Founder за €29,99, който ви дава допълнително облекло, 9 декоративни елемента, 3 дизайнерски мотива и 8000 лунни камъка или валутата в играта. Deluxe Edition струва $49,99 и включва луксозна фланелка, лента за глава на Мики Маус, почти двойно повече лунни камъни и повече елементи за персонализиране както за вашия аватар, така и за дома. След това има Ultimate Edition за € 69,99, разбира се най-обширното от трите и може да се види на изображението.

Искате ли да изчакате безплатната версия? Тези, които имат търпение до 2023 г., могат да играят играта без цена. Все още не е обещана сериозна монетизация, освен може би някои козметични продукти? изчакайте и вижте дали ще остане така.

Disney Dreamlight Valley ще бъде пусната в Ранен достъп на 6 септември и ще бъде налична и в Game Pass. Официално издание ще последва през 2023 г., но конкретна дата все още не е обявена. Играта ще бъде достъпна на PlayStation 4 и 5, Xbox One и Series, PC, Mac и Nintendo Switch.

Популярна тема