Grey's Anatomy сезон 19 излиза наяве: къде да предавате?

Съдържание:

Grey's Anatomy сезон 19 излиза наяве: къде да предавате?
Grey's Anatomy сезон 19 излиза наяве: къде да предавате?
Anonim

Официалният Twitter акаунт на сериала обяви кога Grey's Anatomy ще се завърне по телевизията. Сезон 19 може да се види от 6 октомври, което съответства на периода на излизане на предишни сезони. Трябва да се каже, че тази дата се отнася само за американския канал ABC, доколкото е известно.

Кога ще излезе новият сезон на все още популярния болничен сериал в Холандия, не е известно. Все пак вече можем да направим предположение въз основа на сезон 18, който беше излъчен по Net 5 няколко месеца след пускането му в Америка. Ако се запазят същите периоди, вероятно ще можете да видите сезон 19 на Grey's Anatomy тук по телевизията през януари 2023 г.

Можете ли също да предавате поточно Grey's Anatomy?

Ако не гледате много линейна телевизия или пропускате предаване, има много други опции. Например, в миналото можете да гледате епизод от Grey's Anatomy до седем дни след показването му в Net 5 чрез NLZIET. Можете също да предавате цели сезони.

Прочетете също: Топ 10 на най-дългите сериали на всички времена

Преди това беше възможно в Amazon Prime Video, но от по-рано тази година вече не е възможно. Цялата серия се премести в Disney+. Сезон 19 вероятно няма да бъде пуснат там, докато не свърши всичко в САЩ. Пускане в Disney+ през лятото на 2023 г. изглежда вероятно.

Популярна тема