Microsoft раздава специални конзоли Xbox Series S безплатно

Съдържание:

Microsoft раздава специални конзоли Xbox Series S безплатно
Microsoft раздава специални конзоли Xbox Series S безплатно
Anonim

Xbox Series S е с почти изцяло бял дизайн, което разбира се е перфектно като празно платно, с което да правите страхотни неща. Сега Microsoft направи това сама в сътрудничество с LEGO Star Wars. Двамата са направили дванадесет персонализирани конзоли Xbox Series S и свързани контролери, включващи определен герой от вселената на Междузвездни войни. Това варира от Йода и глупавия BB-8 до злодеи като Дарт Вейдър и Кайло Рен.

И най-доброто от всичко е, че Microsoft ще раздаде конзолите Xbox Series S абсолютно безплатно! Издателят е организирал специално раздаване, в което могат да участват и участници от Холандия.

Много е лесно да се присъедините към промоцията. Всичко, което трябва да направите, е да следвате Twitter акаунта на Xbox и да ретуитнете този туит. След това автоматично ще бъдете въведени, за да се класирате за специалните конзоли Xbox Series S.

Честване на Междузвездни войни на четвърти май

Специалната промоция на Microsoft не е единственото нещо, което отбеляза Четвърти май вчера, денят, посветен на Междузвездни войни. Например, Fortnite добави светлинни мечове и кожи на различни герои от Междузвездни войни и дойде в Steam с разпродажба на много игри от Междузвездни войни. Тази промоция все още не е приключила, така че ако искате да добавите още игри към колекцията си, все още можете да го направите сега!

Популярна тема