Нов трейлър на Оби-Уан Кеноби дава първи поглед към Дарт Вейдър

Съдържание:

Нов трейлър на Оби-Уан Кеноби дава първи поглед към Дарт Вейдър
Нов трейлър на Оби-Уан Кеноби дава първи поглед към Дарт Вейдър
Anonim

Разположен между Епизод III: Отмъщението на ситите и Епизод IV: Нова надежда, поредицата Оби-Уан Кеноби следва Юън Макгрегър като Оби-Уан Кеноби, докато той се бори да оцелее срещу възхода на новата Галактическа империя и бди над младия Люк Скайуокър на Татуин. Освен всичко друго, трейлърът показва как Оби-Уан бяга, докато Империята го преследва. Трейлърът също така предлага кратък поглед към Дарт Вейдър, който отново се играе от Хейдън Кристенсен.

В поредицата Оби-Уан и Дарт Вейдър се изправят един срещу друг. Председателят на Lucasfilm Катлийн Кенеди по-рано обеща, че това ще бъде „реваншът на века“.

Нов плакат на Оби-Уан Кеноби

В допълнение към трейлъра, официалният акаунт на сериала в Twitter също сподели нов плакат, показващ Дарт Вейдър, държащ червения си светлинен меч.

Obi-Wan Kenobi ще бъде в Disney+ всеки петък от 27 май. Сериалът се състои от шест епизода и според Disney е ограничен сериал, което означава, че не трябва да очаквате втори сезон.

Наскоро беше обявено, че още един сериал от Междузвездни войни идва в Disney+. Тази поредица се нарича Tales of the Jedi и все още не е обявена официално. Вече има поредица от комикси със същото заглавие, която разказва истории от дългата история на джедаите, но все още не е ясно дали поредицата ще превърне тези истории във филм.

Популярна тема