Денят на Disney+ 2022 г. започва D23 Expo през септември с Marvel, Star Wars и други

Съдържание:

Денят на Disney+ 2022 г. започва D23 Expo през септември с Marvel, Star Wars и други
Денят на Disney+ 2022 г. започва D23 Expo през септември с Marvel, Star Wars и други
Anonim

Marvel съобщи това чрез официален туит. С текст „Марк. Вашият. Туитът на Calenders ви уведомява, че ни очаква нещо страхотно от Disney+, когато D23 Expo започне на 8 септември. Датата на D23 Expo тази година е различна от миналата, защото тогава събитието стартира на 12 ноември, точно една година след старта на стрийминг услугата. Следователно тази година е два месеца по-рано, за да се насладите на планини от новини и съдържание на Disney.

Събитието на Disney+ ще ни отведе до края на 2022 г. и началото на 2023 г

Съдържанието на събитието на Disney+ ще ни предостави разнообразни визуализации, представени от Анахайм, Калифорния на 9, 10 и 11 септември. Все още можете да вземете билети през уебсайта D23expo.com, ако случайно сте в района. Така че преди това да се случи, има множество разкрития и визуализации от потока, които без съмнение ще бъдат гледани отново по целия свят.

Нещо, което вече знаем за Disney+ Day 2022 е, че от 8 септември можем да се възхищаваме на предстоящия екшън филм на живо Пинокио с участието на Том Ханкс като Джепето в услугата за стрийминг. Можете да разгледате трейлъра по-долу:

Разкритията за деня на Disney+ дават място за следващите сезони

Миналата година на Disney+ Day, Disney пусна различни издания за услугата за стрийминг. Също така трябва да видим страхотни визуализации на Moon Knight, She-Hulk и Ms. чудо. Сега, когато първият сезон на Moon Knight приключи, може да чуем повече за сезон 2 на поредицата, но също така да видим повече от онази друга серия на Marvel, която получава още един сезон. Локи сезон 2 вече е потвърден, но все още ни липсва решаващ елемент: дата!

Освен разкритията на Marvel, Disney без съмнение ще излезе с разкритие или съобщение, свързано с Междузвездни войни, в допълнение към редица разкрития на Disney. Въпреки че всичко все още е чиста спекулация, в навечерието на септември вече е вкусно.

Препоръчано: