„Старият герой на Marvel получава сериал на Disney+“

Съдържание:

„Старият герой на Marvel получава сериал на Disney+“
„Старият герой на Marvel получава сериал на Disney+“
Anonim

Според The Hollywood Reporter се разработва нов сериал на Marvel. Това ще бъде поредица за героя Wonder Man. Той би бил нов в MCU, но в комиксите той е един от най-старите герои, които Marvel има.

Сериалът е създаден от Дестин Даниел Кретън, режисьор на Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Сценарият ще бъде написан от Андрю Гест. Можете да знаете работата му от Brooklyn Nine-Nine и Community.

В момента сериалът е в ранен етап. Ако всичко върви гладко, може да работи през 2023 г., според THR. Това би означавало, че сериалът няма да бъде пуснат до 2024 г.

Image
Image

Кой е Wonder Man?

Wonder Man първоначално е представен като злодей през 60-те години. Но през 70-те и 80-те той се превърна в герой и отмъстител. Wonder Man е псевдоним на Саймън Уилямс, който работи като актьор и каскадьор в ежедневието.

Wonder Man също има връзки с Wanda Maximoff и Vision в комиксите. В някои истории неговите мозъчни вълни дори го правят нещо като брат на Vision. Wanda и Vision са станали важни герои в MCU, както се вижда в WandaVision и Doctor Strange в Мултивселената на лудостта. Така че не е изключено Wonder Man да бъде част от това как тези сюжетни линии продължават.

Популярна тема