Вече е известна датата на излизане на Star Wars Jedi Survivor

Съдържание:

Вече е известна датата на излизане на Star Wars Jedi Survivor
Вече е известна датата на излизане на Star Wars Jedi Survivor
Anonim

Вътрешен човек Джеф Гръб написа в Туитър, че играта ще бъде пусната през март следващата година. Акаунтът на Междузвездни войни в Twitter туитна съобщението за две книги, които се развиват между Star Wars Jedi: Fallen Order и новия Jedi: Survivor. Гръб отговори, че книгите ще излязат през март, както и новата игра.

Grubb е известен с изтичането на много точна информация за игрите преди официалните съобщения. Той също така обяви преди обявяването, че продължението на Fallen Order, Star Wars Jedi: Survivor, ще бъде наречено. По-късно EA пуснаха тийзър за играта и заглавието, което Гръб даде, се оказа напълно вярно.

Междузвездни войни Jedi: Периодът на издаване на Survivor изтече преди

През юли вече имаше слухове, че новата игра Star Wars ще излезе в края на февруари или началото на март. Играта се появи в базата данни на PlayStation Network и акаунтът в Twitter PlayStation game Size намери тази информация по това време. Тази информация се появи в PlayStation Store, когато стана възможно да добавите играта към вашия списък с желания. Ако трябва да вярваме на Grubb, тази информация изглежда вярна и играта всъщност ще бъде пусната около това време.

Вероятно ще мине известно време, докато не получим новини за прозореца за издаване на Star Wars Jedi: Survivor. Издателят EA няма да присъства на събитието gamescom следващата седмица.

Препоръчано: