Нов сериал на Disney+ чупи всички рекорди

Съдържание:

Нов сериал на Disney+ чупи всички рекорди
Нов сериал на Disney+ чупи всички рекорди
Anonim

Вече няма недостиг на сериали в Disney+. На всеки няколко месеца можем да очакваме нов сезон на нещо от Marvel или Star Wars. Просто иска да се промени колко добре се виждат.

Но се оказва, че Оби-Уан Кеноби е добър ход за стрийминг услугата. Disney+ обяви чрез Twitter, че сериалът е най-гледаният сериал на Disney+ досега в световен мащаб. Това се определя от броя часове, през които сериалът е бил излъчен през първия уикенд.

Колко точно часа е това, Disney + не разкрива. Netflix, от друга страна, обяви това за Stranger Things 4. Новият сезон на този популярен сериал достигна 287 милиона гледани часа за един уикенд, което е голяма разлика от предишния рекордьор Бриджъртън.

Оби-Уан Кеноби най-гледаният сериал на Disney+?

Силният първи уикенд не означава, че Оби-Уан Кеноби ще запази тези оценки за всички епизоди. Със сигурност обаче не е немислимо. Втори сезон на The Mandalorian в момента е най-стриймваният сериал на Disney+, но анализаторите подозират, че Оби-Уан Кеноби може да го надмине.

Междувременно можем да очакваме още много Star Wars в Disney+. Това лято, например, можем да очакваме с нетърпение Андор. Много други серии също бяха обявени по време на Star Wars Celebration.

Популярна тема