We Own This City на HBO Max: да гледате или не?

Съдържание:

We Own This City на HBO Max: да гледате или не?
We Own This City на HBO Max: да гледате или не?
Anonim

Ами защото: известните лица на The Wire

Един от най-добрите сериали на HBO някога е The Wire. В това няма съмнение. Сериалът, който има пет сезона, има не само добра история, но и отлични актьори. Някои от тях са станали наистина големи. Например, много млад Майкъл Б. Джордан е в началото на сериала, а Идрис Елба също е в сериала. За съжаление не виждаме тези две лица в We Own This City, но виждаме други познати лица и има доста!Помните ли Джейми Хектор? Той играе в The Wire Марло Станфийлд, безмилостен престъпник. Той беше голям наркобос през последните два сезона. Правеше го с кеф, но в We Own This City го виждаме от другата страна, а именно като полицай. Въпросът е колко чисти са всички като агенти, но ни разкажете повече за това по-късно.

Прочетете също така: Най-добрите сезони на сериали на HBO за всички времена

Освен Хектор, страхотно е да се запозная с Трей Чейни, дете, което все още е в The Wire, но е израснало в We Own This City. И така има много примери. Ето пълния списък с актьори, които можете да разпознаете.

Всъщност е задължително първо да видите The Wire, за да се насладите още повече на We Own this City!

Не, защото: твърде много игра с времето

В We Own This City се разказва история с често използване на ретроспекции. Това не е само веднъж, а непрекъснато. Поредицата прави ясно, когато отидете в миналото, защото след това се докосва отчет с дата върху него. Просто се случва толкова често и във всеки епизод си струва да обърнете внимание, когато гледате настоящето и когато гледате миналото. Що се отнася до нас, твърде често се връща обратно и затова не винаги е приятно да се гледа шоуто.

Image
Image

Да, защото: интересна история

Историята на Ние притежаваме този град е най-важната причина да гледате. Историята е конкретно за корумпираната полиция в Балтимор (същото място, където се развива The Wire). Това е история, базирана на книгата на журналиста Джъстин Фентън. Книгата се казва: Истинска история за престъпността, ченгетата и корупцията. Това показва, че цял отдел в полицията е силно корумпиран. Става дума за полицаи, които крадат пари и наркотици от хора, расисти са, неправомерно обвиняват хора и т.н. Вие наистина не знаете какво виждате, толкова е лошо. Главната роля е запазена за Джон Бернтал и той се справя добре.

Не защото: само шест епизода

Точно защото се отнася за интересен материал, всъщност е жалко, че сериалът има само шест епизода. Усеща се прибързано и че в цевта има много повече. The Wire се състои от пет сезона. Сега гледате само един сезон и след това само един шест епизода. Тъй като актьорската игра на няколко души е толкова силна, пропускате, че нямаше малко повече екранно време за някои от тях. Понякога изглежда като голямо шоу на Бернтал и докато той играе добре, понякога се чувства грешно. Да, можеше да се направи повече.

Не, защото: не може да съвпадне с The Wire

Така че този баланс е по-добър в The Wire. И въпреки че We Own This City със сигурност предлага страхотно шоу, след шест епизода остава малко лош привкус. Когато чуете, че предстои отделяне на The Wire, няма как да не се развълнувате много. Но когато сте го изгледали, разбирате, че сериалът не е толкова добър, колкото оригинала. Не беше ли очаквано, не мислите ли? Да може би. Но тайно се надявате на повече. We Own This City просто не може да се мери с The Wire. Въпреки това можете спокойно да гледате шоуто, ако харесвате сериали за наркотици и престъпност.

  • Поръчайте пълния бокс сет на The Wire сега на bol.com!

Популярна тема