Макс Верстапен се завръща в Drive to Survive след разговор с продуцентите

Съдържание:

Макс Верстапен се завръща в Drive to Survive след разговор с продуцентите
Макс Верстапен се завръща в Drive to Survive след разговор с продуцентите
Anonim

Drive to Survive не се отнася само за действието на пистата във Формула 1, но и за това, което се случва зад кулисите, като съревнованието между пилотите и политическите игри. Сериалът Netflix има само умение да преувеличава или дори да измисля неща, в резултат на което Макс Верстапен посочи миналата година, че повече няма да участва в сериала.

Да нямаш толкова голямо име в спорта и, разбира се, настоящия световен шампион, в поредицата е голяма загуба за Netflix и за собственика на Формула 1 Liberty Media. Новият главен изпълнителен директор на Formula One Group Стефано Доменикали посочи по-рано, че иска да говори с Верстапен и продуктите, за да върне холандеца в серията.

Този разговор очевидно се отплати. В подкаста на Barstool Sports Верстапен разказва защо първо е решил да не сътрудничи и защо ще продължи да работи върху Drive to Survive в бъдеще.

Два нови сезона за Drive to Survive

Netflix със сигурност не възнамерява да спре серията Формула 1 за момента. Шоуто е изключително популярно и предизвика значително увеличение на вниманието към моторните спортове в Съединените щати.

Drive to Survive е толкова успешен, че Netflix не само даде зелена светлина за сезон 5 от поредицата, но и веднага обяви сезон 6.

Популярна тема