Disney+ работи върху серия от популярни фентъзи сериали Eragon

Съдържание:

Disney+ работи върху серия от популярни фентъзи сериали Eragon
Disney+ работи върху серия от популярни фентъзи сериали Eragon
Anonim

С появата и успеха на Game of Thrones фентъзи сериалите станаха на мода. Например, след като се появиха сериали като The Witcher и The Wheel of Time, можем да се подготвим и за The Lord of the Rings: The Rings of Power и предисторията на GoT House of the Dragon.

Disney също забелязаха популярността на фентъзи сериалите. Ето защо Disney+ сега работи върху сериал Eragon, съобщава Variety. Все още не е известно кой ще играе в сериала, но Кристофър Паолини, сценаристът на The Inheritance Cycle, върху който е базиран Eragon, ще бъде един от сценаристите на сериала.

Паолини може дори да бъде повишен в шоуръннер, но развитието на сериала все още е твърде рано, за да се вземат каквито и да било решения за Disney.

Не е първата адаптация на Eragon

Фактът, че името Ерагон звучи по-познато на много хора от The Inheritance Cycle се дължи на първата филмова адаптация от 2006 г. - Eragon е името на първата книга, точно както Game of Thrones беше за A Song of Лед и Огън. Въпреки големите имена като Рейчъл Вайс, Джеръми Айрънс и Джон Малкович, филмът беше провал.

Оттогава много фенове призовават за римейк на филма, така че това желание най-накрая се сбъдва. Все още не е известно кога можем да очакваме Eragon в Disney+, но тъй като разработката е в ранна фаза, ще мине известно време.

Популярна тема