Това са нашите очаквания за сезон 3 на Mandalorian

Съдържание:

Това са нашите очаквания за сезон 3 на Mandalorian
Това са нашите очаквания за сезон 3 на Mandalorian
Anonim

Живот след Грогу

Големият момент от последния епизод на сезон 2, разбира се, беше сбогуването на Грогу. Не е претенциозно да се каже, че връзката между Дин Джарин и Грогу беше едно от нещата, за които Мандалориецът беше всичко. Разбира се, дадено е обещание, че Дин и Грогу ще се видят отново, но не очакваме сезон 3 да започне с това.

Следователно въпросът е как Дин започва живота си сега, когато зеленото му бебе е с Люк Скайуокър. Като законен собственик на Darksaber, Din може да носи голяма отговорност на плещите си, но може ли да се съсредоточи върху това или е разсеян от липсата на Grogu? Има, разбира се, и други начини да го решим, но се обзалагаме, че отсъствието на Грогу ще бъде важна част от Сезон 3.

Image
Image

Вътрешен конфликт

В Сезон 2 видяхме Дин Джарин да формира съюз с Бо-Катан Крайз, но този съюз може да е застрашен. Целта на Bo-Katan беше да си върне Darksaber, но както споменахме, оръжието е попаднало в ръцете на Din. Почти неизбежно е това да доведе до взаимно напрежение.

С Darksaber имате претенции за трона на Мандалор, но Дин не се интересува наистина от това. Бо-Катан го прави, но не може просто така да вземе Darksaber. Сюжет, в който Дин неохотно се оказва лидер на Мандалор, не е изключен. Въпросът е дали Бо-Катан може да приеме това. Кой знае, може да се стигне до дуел и да превърне приятел във враг за различните мандалорци.

Image
Image

Още мандалорци?

За поредица, наречена „Мандалорианецът“, сценаристите са малко пестеливи с мандалорците. По принцип видяхме достатъчно, но повечето от тях бяха неназовани и много загинаха преди края на Сезон 1. Сезон 2 показа още малко, но сериалът изглежда върви по пътя, в който шепа мандалорци вече не са достатъчни.

Ако Бо-Катан е сериозна за превземането на Мандалор, може би е време да видим с кого и с кого иска да го направи. Също така изглежда полезно да покажа на Дин малко повече за това как мандалорците живеят извън култа, в който е израснал. Може веднага да не гъмжи от главните герои, които са мандалорци, но кой знае, може да видим още някои герои от фона, носещи тази емблематична броня.

Image
Image

Пътуване до Мандалор

Говорейки за превземането на Мандалор, как е самата планета? Той е описан в поредицата като мъртъв и прокълнат, но също така ни е казано да не вярваме на всичко, което чуваме. Сега, когато Дин може да претендира за трона на планетата, може би е крайно време да видим какво е реалното състояние там.

Между другото, все още има редица събития, които сериалът все още не е разработил. Подробностите за Мандалорската чистка и как Моф Гидеон е получил Darksaber все още са оскъдни. Може би ще отидем там, може би ще го видим в спомени, но очакванията, че най-накрая ще видим Мандалор, не са неразумни, що се отнася до нас.

Image
Image

Нов злодей

Моф Гидиън беше добър злодей, но в този последен епизод от Сезон 2 той изглеждаше наистина доста поразен. Гидиън, разбира се, все още е жив, но сега, когато е в окови, изглежда възможно той вече да не стои директно на пътя на Дин. Има ли вече място за нов злодей?

Знаем, че Grand Admiral Thrawn вероятно ще се появи в дългосрочен план, но изглежда вероятно първоначално той да бъде видян в поредицата Ahsoka. Но също така знаем, че ще има кросоувър между (наред с други) The Mandalorian и Ahsoka. Може да има малък спад в сезон 3, но е напълно възможно вече да видим част от това, което Траун прави.

Кои очаквания от сезон 3 на Mandalorian са верни?

Разбира се, че все още трябва да изчакаме сезон 3 на The Mandalorian, но междувременно има и друга телевизия от Star Wars. Някои от тях имат ясни връзки към The Mandalorian, така че кой знае, може да започнем да търсим съвети. Например, ще видим какви очаквания имаме за The Mandalorian след излизането на The Book of Boba Fett.

Популярна тема