Книгата на персонажа на Боба Фет трябваше да умре в Мандалореца

Съдържание:

Книгата на персонажа на Боба Фет трябваше да умре в Мандалореца
Книгата на персонажа на Боба Фет трябваше да умре в Мандалореца
Anonim

Fennec Shand се появява за първи път в епизода The Gunslinger на The Mandalorian. Фенек беше целта, която Дин Джарин трябваше да преследва заедно с Торо Каликан. Накрая Торо реши да стреля по целта. Това е мястото, където Фенек трябваше да изчезне от поредицата, но мистериозен герой дойде да я спаси.

Едва във втория сезон разбрахме, че това е Боба Фет, който е спасил Фенек. В крайна сметка Фенек се завръща в няколко епизода на Мандалорецът и дори получава водеща роля в Книгата на Боба Фет, но това изобщо не е било планирано.

Планиране Мандалорианецът тръгна по различен начин

Fennec всъщност има само един епизод, посветен на нея като герой, The Gunslinger. След този епизод не трябваше да виждаме повече ловеца на глави и тя трябваше да умре след изстрела на Торо. Самата Минг-На Уен (Фенек Шанд) казва, че „Силата стоеше до нея“, но има, разбира се, много по-голям шанс по време на писането да е направен обрат, за да се направи място за историята на Боба Фет и Фенек Шанд.

Книгата на Боба Фет вече е напълно заснета и навлиза във финалната фаза на разработка. Може скоро да получим първия трейлър, но ще трябва да изчакаме и да видим.

Популярна тема