Бейби Йода мъртво ли е в Мандалорския сезон 3 от Моф Гидиън?

Съдържание:

Бейби Йода мъртво ли е в Мандалорския сезон 3 от Моф Гидиън?
Бейби Йода мъртво ли е в Мандалорския сезон 3 от Моф Гидиън?
Anonim

Disney има голяма вяра в The Mandalorian. Сериалът стартира едновременно с Disney+ и трябваше да бъде причината да се абонирате за стрийминг услугата. Сериалът успя в това, отчасти благодарение на появата на Baby Yoda. В рамките на един епизод сладкият герой завладя сърцата на зрителите.

Не всеки е просто фен на Baby Yoda. Например в сериала Моф Гидиън преследва героя, за да открадне силите му и не се разтапя сърцето му, когато гледа големите му очи. Актьорът, който играе Моф Гидиън, Джанкарло Еспозито, също няма да има нищо против да сложи край на Бейби Йода в Мандалорския сезон 3. Той се шегува с това в интервю за WRAL.

Малко известно за The Mandalorian сезон 3

Предупреждение: Този раздел съдържа спойлери за The Mandalorian сезон 2!

Колко голяма ще бъде ролята на Moff Gideon и Baby Yoda в сезон 3 на The Mandalorian все още не е известно. В последния епизод на The Mandalorian, Gideon беше държан от Din Djarin и неговия екип и в крайна сметка изпадна в безсъзнание. Бебето Йода междувременно беше взето от Люк Скайуокър да тренира. Следователно може да не видим и двата героя или много малко в предстоящия сезон.

Джанкарло Еспозито също играе други злодеи междувременно. Американският актьор играе и в „Момчетата“, където играе ролята на Стан Едгар, изпълнителен директор на Voight Industries. Еспозито също скоро ще се появи във Far Cry 6 като антагонист и диктатор Антон Кастило.

Популярна тема