Новите сериали на Disney+ Original вече ще се появяват в сряда

Съдържание:

Новите сериали на Disney+ Original вече ще се появяват в сряда
Новите сериали на Disney+ Original вече ще се появяват в сряда
Anonim

Disney сега ще пусне своята серия Disney+ Original в сряда, което не е лоша идея, когато видите старта на Loki. Сериалът с Том Хидълстън лесно има най-добрите премиерни цифри в услугата за стрийминг на Disney. Това изглежда е свързано с дните, когато конкурентът Netflix пуска нови сериали. Любимият ден на Netflix е петък и в миналото, с WandaVision и The Mandalorian, това беше малък проблем за Disney.

Моля, имайте предвид, че преместването в сряда се отнася само за Disney+ Original сериали, а не за съдържание от други страни или оригинални филми. Промяната изглежда също така се дължи на масивния растеж на оригиналното съдържание в платформата на Disney, което също накара медийния гигант да задуши собствените си издания. Филмите редовно бяха затрупани, когато излезе нов сериал или понякога обратното.

Image
Image

Оригинален сериал на Disney+ в сряда

Огромният успех на Локи вероятно е бил решаващият фактор за Disney при вземането на решение дали да пускат Disney+ Original Series в сряда от сега нататък. Поредицата не трябваше да се конкурира с нови оригинални серии на други платформи и ако можете да направите същия трик с други серии на Marvel и Star Wars, това разбира се е много хубаво. Тази година също има много в календара на Дисни, включително Книгата на Боба Фет и Какво ако…? на Марвел.

Популярна тема