Производство Мандалорианецът сезон 3 е на път да започне

Съдържание:

Производство Мандалорианецът сезон 3 е на път да започне
Производство Мандалорианецът сезон 3 е на път да започне
Anonim

В края на The Mandalorian Сезон 2, феновете бяха изненадани със забележително съобщение: ловецът на глави Боба Фет ще получи своя собствена серия. Това само означаваше, че трябваше да чакаме по-дълго за новия сезон на The Mandalorian, защото The Book of Boba Fett щеше да бъде заснет първи.

Снимките за новия сериал на Disney+ вече са завършени, което означава, че песента е безплатна за The Mandalorian сезон 3. Това също потвърждава Джанкарло Еспозито, актьорът, който играе Моф Гидиън в The Mandalorian. В интервю за WRAL за новия сезон.

Ами Педро Паскал?

Един проблем за продукцията може да бъде дневният ред на Педро Паскал, главният герой в поредицата Междузвездни войни. Паскал не само работи по The Mandalorian, но също така пое ролята на Джоел в сериала The Last of Us на HBO.

Според Еспозито другата работа на Педро Паскал не би трябвало да е проблем. Американският актьор казва, че продукцията никога не е чакала дупка в дневния ред на Паскал. Съобщава се, че двойник на тялото ще поеме част от работата, след което Паскал ще осигури отделен глас зад кадър. По този начин актьорът може да комбинира работата си в The Mandalorian и The Last of Us.

Популярна тема