Книгата на Боба Фет вече в Disney+

Съдържание:

Книгата на Боба Фет вече в Disney+
Книгата на Боба Фет вече в Disney+
Anonim

Подобно на The Mandalorian, събитията в The Book of Boba Fett се развиват във вселената на Междузвездни войни. В този случай историята е разказана за това как Боба Фет е оцелял след събитията от Междузвездни войни: Завръщането на джедаите през 1983 г. От тази дата досега всъщност никога не сме получавали отговор за това как Боба Фет е оцелял.

Новата поредица включва няколко ретроспекции, някои от тях взети от по-стари филми. Например, виждаме сцена в сериала на момче, което тича към каска и я грабва, това момче в крайна сметка става Боба Фет. Същата сцена може да се види в Star Wars: Attack of the Clones. Самата поредица ще бъде основно за това как Боба Фет и Фенек Шанд се опитват да изяснят позицията си в подземния свят на Татуин. Ще има още шест епизода в Disney+ през следващите седмици.

Как „Мандалорианецът“се разпространява към Боба Фет?

Хубаво е да се види, че „Мандалорианецът“леко прелива от поредицата на Боба Фет. В The Mandalorian виждаме как Boba получава класическата си броня обратно от Mando. Заедно те успяха да победят Moff Gideon. От този момент нататък Книгата на Боба Фет започва отново.

The Mandalorian е първият спин-оф сериал на Star Wars и стана изключително популярен. Поредицата съдържа екшън, има интересна история за ентусиастите на Star Wars и разширява вселената добре. Друга причина сериалът да стане толкова известен се дължи на изключително сладкото бебе Йода.

Популярна тема