Книгата на Боба Фет се оказва, че не е толкова популярна, колкото Мандалорецът

Съдържание:

Книгата на Боба Фет се оказва, че не е толкова популярна, колкото Мандалорецът
Книгата на Боба Фет се оказва, че не е толкова популярна, колкото Мандалорецът
Anonim

Търсенето на поредицата Boba Fett изглежда е много по-ниско, отколкото на The Mandalorian, според данни от Parrot Analytics, съобщава Business Insider. Всъщност търсенето на „Мандалорианецът“е със 75,5% по-високо от „Книгата на Боба Фет“в Съединените щати и 101% по-високо в световен мащаб. Това се отнася за първите единадесет дни след пускането на двете предавания онлайн. Така че търсенето на поредицата на Боба Фет е много по-малко.

Както в САЩ, така и по света, The Mandalorian беше шоу номер 1, след като направи своя дебют в Disney+. Боба Фет, от друга страна, е номер 18 в света, много по-надолу. Една от причините за това вероятно е конкуренцията.

Когато The Madalorian се появи в стрийминг услугата, това беше първият оригинален сериал. Всъщност шоуто беше единственото уникално шоу, когато Disney+ стартира в избрани страни, включително Холандия. Книгата на Боба Фет има много повече серии в сравнение с които да се конкурира.

Успехът на Бейби Йода

Друга причина може да е, че Мандалорката имаше много важен герой в своята поредица: Бебе Йода. Това зелено, вековно бебе се превърна в нещо като талисман за поредицата, а също и причина за много зрители, които не са зрители на Междузвездни войни, да опитат поредицата. Сладкото зелено бебе привлече вниманието на малки и големи, а Книгата на Боба Фет няма такъв талисман.

Популярна тема